• Szemolcs?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktorno, Ma voltam fodrasznal es utana eszrevettem egy sotet szinu kis feluletet a boromon, amelybol hajszalak nonek. A foto alapjan erdemes a marcius 14-i borgyogyaszati kontrolt megsurgetni? A hajam ott nagyon suru, UV feny nem erte. Udvozlettel Norbert

        Dr. Bodnár Edina válasza a Anyajegy témában

        Mindenképp mutassa meg személyesen bőrgyógyásznak. Sajnos a kép alapján nem tudom megmondani pontosan, hogy mennyire sürgető a dolog. Valószínű hogy egy ún. kék naevus, ami egy jóindulatú anyajegy.


        Dr. Bodnár Edina
        bőrgyógyász, onkológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Bodnár Edina
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. február 16., 21:51; Megválaszolva: 2019. február 22., 17:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: