• Piros folt a tarkómon

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm! Körülbelül három honapja, megjelent ez a sötét, piros folt a tarkómon. Hasonló mint egy veralafutas, vagy mint mikor ki karmoljak. Külföldön dolgozom, sajnos abban a pár napban mikor itthon vagyok nem tudott fogadni a bőrgyógyász és már nagyon zavar mi lehet. Három honapja jelent meg először miután a fodrász leborotvalta és azóta folyamatosaun ott van. Nem faj, nagyon ritkan picit viszket, vagy most frissen nyiratkozas után kicsit ég. De azóta többször nyiratkoztam és ugyan úgy ott van. Nem lesz kisebb se nagyobb. Egy hasonló apró még van oldalt is. Van ötlete mi lehet, és tudom e kezelni amíg nem jutok el orvoshoz vele? Remelem nem valami gomba, probaltam kenni canestennel semmi változást nem tapasztaltam. Toltenek fel képet is, de nem engedi ez a gagyi rendszer. Nincs megadva mi a maximális kepmeret, azt írja túl nagy a kép, de már ettől kisebb méretre nem lehet vágni, sem tömöríteni, mégsem engedi. Az illetékesek valamit kezdhetnének vele. Válaszát elore is koszonom. Tisztelettel: Zoltán

        Dr. Bodnár Edina válasza a piros folt témában

        Sajnos kép nélkül nem tudok biztosat mondani. A bőrgyógyászatban látni kell a tünetet, anélkül nehéz biztosat mondani. Azt javaslom, amíg nem jut el személyesen bőrgyógyászhoz, addig kezelje Betadine oldattal.


        Kérdés: 2019. január 05., 12:20; Megválaszolva: 2019. január 15., 23:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        2 napja jelent meg mi lehet ez kérem minnel hamarabb segitsen Képet megkapta?

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.