• Hólyagos bőrkiütés

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        4 hónapja ilyen kiütés van a lábamon. Eleinte hólyagok jelennek meg amik viszketnek, majd kifakadnak, és utána hámlik majd újra hólyagos. Az egész helyen vörös. Már látta bőrgyógyász krémet is adott de eddig semmi javulás nem történt. Kérem segítsen mi lehet ez. Köszönöm: Ildikó

        Dr. Bodnár Edina válasza a hólyagok témában

        Sajnos képet nem kaptam a kérdéshez. A leírás alapján kontakt (bőrrel érintkező) allergia és általában szívbetegséghez társuló pangás okozhatja a tüneteket. Az ok megoldásán túl antihisztamin gyógyszer és lokális steroid segíthet.


        Dr. Bodnár Edina
        bőrgyógyász, onkológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Bodnár Edina
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. december 30., 21:04; Megválaszolva: 2019. január 15., 22:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tiszta orrok, nyugodt napok