Melanomát befolyásoló gyógyszerek?

Tisztelt Doktor Nő/Úr! 2016 augusztusában a jobb alkaromról rosszindultú anyajegyet távolítottak el. Semmilyen kezelést nem kaptam, 3 havonta vérvételre járok, évente pedig uh, röntgenre. (II. Típusú volt) Mivel a 2 év letelt, és már a melanoma előtt is sokáig próbálkoztunk babával, ezért nem vártunk. Meddőségi centrumba mentünk. Minden kivizsgálás megvolt. Egy kicsit a prolaktinom magas ill. az inzulin szintem. Ennek beállítására kaptam a merckformint (napi 1) és a bromocriptint(napi fél). Kérdésem az lenne, befolyásolja ezeknek a gyógyszereknek a szedése a melanómát? Köszönöm a válaszát előre is! Üdv

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza a melanoma témában

Ezen gyógyszerek szedése nem befolyásolja a melanoma lefolyását, viszont a terhesség negatívan hathat rá.

Kérdés: 2018. december 13., 20:05; Megválaszolva: 2018. december 30., 13:58
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Hámló mellbimbó - Paget kór?
Kiütések az arcon
Kinyomhatatlan pattanás
Hpv szemölcs
Bőrbetegség