Melanomát befolyásoló gyógyszerek?

Tisztelt Doktor Nő/Úr! 2016 augusztusában a jobb alkaromról rosszindultú anyajegyet távolítottak el. Semmilyen kezelést nem kaptam, 3 havonta vérvételre járok, évente pedig uh, röntgenre. (II. Típusú volt) Mivel a 2 év letelt, és már a melanoma előtt is sokáig próbálkoztunk babával, ezért nem vártunk. Meddőségi centrumba mentünk. Minden kivizsgálás megvolt. Egy kicsit a prolaktinom magas ill. az inzulin szintem. Ennek beállítására kaptam a merckformint (napi 1) és a bromocriptint (napi fél) . Kérdésem az lenne, befolyásolja ezeknek a gyógyszereknek a szedése a melanómát? Köszönöm a válaszát előre is! Üdv

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza melanoma témában

Ezen gyógyszerek szedése nem befolyásolja a melanoma lefolyását, viszont a terhesség negatívan hathat rá.

Kérdés: 2018. december 13., 20:05; Megválaszolva: 2018. december 30., 13:58
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Anyajegy
Jónapot! Van egy anyajegy a talpamon ami az elmúlt 2 hónapban elég nagyra nőtt. Más színek is meg jelentek rajta, és az alakja is sokat változott....
CT kiértékelés
Tisztelt Doktornő! Megtenné kérem, hogy megnézi a CT összefoglalót és elmondja milyen túlélési esélyeim vannak? Úgy érzem, a kórházban nem...
Melanoma utókezelés
Tisztelt Doktornő! Férjemnél februárban melanómát diagnosztizáltak.Csatolmányban elküldöm az utolsó ambuláns lapját, amiben minden le van...
Melanoma malignum szövettani eredmény
Kedves Doktornő! Férjemet melanoma kimetszéssel megműtötték. A második/ biztonsági zóna metszés/ utáni szövettan értelmezéséhez kérném...
Melanoma malignum szövettan...
Tisztelt Doktor Nő! Február 24-én egy melanomát távolítottak el a mellkasomról (sternum felett) . A szövettan szerint Breslow-féle tu.vastagság: ...