Mi lehet a probléma?

Tisztelt Dr-nő! 2 évig szedtem a lendormint. Most leálltam vele. Fél rivotrilt és egy rudotelt veszek be. A RUDOTEL okozhatja e a hason a bőr elváltpzást? Körülbelül a szedés idejétől tapasztalom illetve viszketéssel társul. A képen a 2kis piros pont már rég meg van. 5 éve kezeltek szifilisszel. Gyógyult vagyok.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza Gyógyszerallergia témában

Ha a Rudotel szedése óta észleli a tüneteket, akkor valószínű hogy a gyógyszer okozza. Próbálják meg lecseréltetni azzal az orvossal, aki felírta Önnek ezt a gyógyszert.

Kérdés: 2018. december 05., 02:46; Megválaszolva: 2018. december 13., 19:29
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Viszkető vörös kiütések hason...
Tisztelt Doktornő! 4 napja este vettem észre hogy a hasam (köldök felett) , mellkasom, oldalam tele van kis vörös kiütésekkel - rengeteg van, ....
Bőrelváltozás kézfejen
Tisztelt Doktornő! Kérem nézze meg a csatolt képet a kézfejemen található elváltozásról! Ez vajon gomba, vagy valami más? Mivel...
Vénagyulladás
Tisztelt érsebész orvos Rendszeresen kapok kemoterápiát fluorouracillal, van benne 48 órás infuziós pumpa is. A infuziós branül környékén...
Pattanás a herezacskón
Tisztelt Doktornő! A herezacskómon kb. rizsszemnyi sárga színű "pattanás" jelent meg mostanában. Kb. 2 hete vettem észre,nem fáj,nem...
COVID utáni hajhullás