• Atipikus anyajegy?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! A csatolt képen látható anyajeggyel kapcsolatban szeretném kérdezni, hogy mennyire tűnik aggodalomra okot adónak? A hasamon található, átmérője 4mm, felszíne sima (ugyanolyan a tapintása mint a körülötte lévő normális bőrnek) Maga az anyajegy sok éve megvan, a jobb oldalán található tűhegynyi pötty viszont mintha új lenne (nem tudom, hogy csak most tűnt fel, vagy tényleg új), továbbá egyenetlen a körvonala és a színe is néhol. Fájdalmat/viszketést nem tapasztaltam vele kapcsolatosan. ui: elképzelhető hogy 2x küldte el a rendszer a kérdésem, ezesetben elnézést a felesleges plusz üzenetért (az első elküldött kérdésről nem jött emailes visszaigazolás, szóval elküldtem még egyszer)

        Dr. Bodnár Edina válasza a Anyajegy témában

        Igen, 2x küldte el a rendszer.


        Dr. Bodnár Edina
        bőrgyógyász, onkológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Bodnár Edina
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. december 04., 17:16; Megválaszolva: 2018. december 04., 23:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        36 éves férfi vagyok és ez a gondom már kb. 10 éve előjön, néha elmúlik,de visszajön és jelenleg nem is akar elmúlni. A végbél nyílásom és a herezacskóm közötti szakaszon viszket nagyon és pár naponta fehér bőrfelület le is jön. Már...
        Kedves Doktornő, egy hónapon belül másodszor fordul elő a 14 éves lányom arcán ugyanazon a helyen a képen látható határozott vörös folt, melynek közepe pattanásszerűség, de nincs közepe. Most még élénk, de előző alkalommal azt...
        Nagyjából egy hónapja megjelent a péniszemen,a bőr részen egy csomószerű ,tapintható,elmozdítható és kicsit kemény,nagyjából egy fél borsó méretű csomó.Zsírcsomóra vagy szőrtüszőgyulladásra gondoltam,megpróbáltam kinyomni,nem...
        Jó napot! Olyan problémám van,hogy lefekvés előtt mindig elkezd viszketni a testem. Van,hogy az egész testem,van hogy csak bizonyos testrészek de elviselhetetlen szokott lenni. Napközben,illetve elalvás utàn nem szokott ilyen problémám...
        Tisztelt Doktorno, Ma voltam fodrasznal es utana eszrevettem egy sotet szinu kis feluletet a boromon, amelybol hajszalak nonek. A foto alapjan erdemes a marcius 14-i borgyogyaszati kontrolt megsurgetni? A hajam ott nagyon suru,UV feny nem...
        Tisztelt Doktornő! Kb. 13 évvel ezelőtt kezdődött az arcomon a jobb halánték mellett egy aprócska folt megjelenése. Ez a folt az évek során mind nagyobbra nőtt és jelen pillanatban kb. 2-2,5 cm átmérőjű kör alakú barna színű foltot...
        Tisztelt Dr. Bodnár Edina! A mai napon tapasztaltam ezt a bőrkiütést az oldalamon. Milyen betegségre vagy allergiára utal? Nem viszket, nem fáj. Válaszát előre is köszönöm!
        Kedves Doktornő! A segítségét szeretném kérni. Már írtam egyszer ezzel a problémával kapcsolatban viszont képet sajnos akkor nem sikerült küldenem,most remélhetőleg sikerülni fog. A problémám a következő: apró néhol nagyobb piros foltok...
        Tisztelt Doktornő! Az iránt szeretnék érdeklődni, hogy a Pemphigus családba tartozó kórképeknél előfordulhat-e, hogy kialakulásában a Spirulina alga, illetve az Echinacea szedése közrejátszik. Hogy a betegséget fellobbanthatja, az számomra...
        Tisztelt Dr. Bodnár Edina, bőrgyógyász, onkológus Főorvosnő, Szeretném az alábbiakat kérdezni: Zsíros bőröm van, naponta, hetente hányszor kellene zuhanyoznom, fürödnöm? Ha gyorsan kell, akkor zuhanyozni szoktam, tusfürdővel. Viszont azt...