• Anyajegyek

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Sok anyajegyem van, amelyeket ugyan már látta bőrgyógyász, és megnyugtatott, hogy nem kell miattuk aggódnom, de mégis szeretnék megszabadulni néhánytól, mert egyrészt kiemelkedőek, sőt kiállóak, és gyakran beleakadnak valamibe (legtöbbször a törülközőbe), másrészt azért mert időnként kellemetlenül viszketnek. Hová fordulhatok? További kérdéseim: - Lehetséges-e, hogy bizonyos gyógyvizek, amelyek a mozgásszerveknek egyébként jót tennének, az anyajegyeknek nem tesznek jót? Azért kérdezem ezt, mert a hévízi tó vizében való fürdés után szinte az összes anyajegyem nem csak viszketett, hanem környékük kipirosodott. - Zuhanyozáskor a fürdőszivacs érdesebb oldalával szoktam végigdörzsölni a bőrömet. Lehet, hogy az anyajegyek miatt ez nem jó, és inkább a puhább oldalát kéne használnom? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Bodnár Edina válasza a Anyajegy témában

        Sajnos ilyen esetben csak magánrendelésen tudják eltávolítani az anyajegyeket. A gyógyvizek kiszáríthatják, megirritálhatják a bőrt. A fürdőszivacsnak inkább a puhább oldalát használja zuhanyáskor.


        Dr. Bodnár Edina
        bőrgyógyász, onkológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Bodnár Edina
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. november 29., 12:04; Megválaszolva: 2018. december 04., 23:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: