• Nemi betegség

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Nekem egy olyan problémám lenne hogy az életem során 2-prostituáltall létesitettem orális szexet az eggyikel 3 éve a másikkal 1.5 éve, óvszert mindkét alkalommal használtam, elkaphattam valamilyen betegséget? Tüneteket a mai napig nem tapasztaltam.

        Dr. Bodnár Edina válasza a STD témában

        Igen, orális szex útján is terjednek a nemi betegségek.


        Kérdés: 2018. szeptember 25., 20:49; Megválaszolva: 2018. október 04., 09:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Nő/Doktor Úr! A párommal nagyobb kihagyás után lefeküdtünk. Az aktus végeztével, a páromba élveztem, ami számára szinte azonnal égő, csípő érzést váltott ki. Másnap ez szintén megismétlődött. Ebből kifolyólag...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.