Tetoválás

Kedves Doktor! Az lenne személyes problémám hogy Hetfőn keresztszalag műtétem lesz viszont szonbaton baratnom születésnapja igy gondoltam egy kozos emlekunk datumjat varatnam a nyakamra ami 8 kicsi szam, mik lennenek ennek a következménye illetve problemat szülne-e esetleg, megvalósítás mennyire lehetséges illetve mik a teendők? Előre is köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza tetoválás témában

A keresztszalag műtétet nem befolyásolja a tetoválás. A megvalósításáról a tetoválást végző személyt kérdezze. Probléma lehet a fertőzés, festékkilökődés.

Kérdés: 2018. szeptember 20., 22:44; Megválaszolva: 2018. október 04., 09:15
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Örökletes hajhullás
Körömgomba
Fogamzásgátló-szüneteltetés
Kiütések a tenyéren
Foltos kezek