Melanóma gyanú

Tisztelt Címzett! Másfél éve vettem ki a jobb alakaromból egy elváltozott anyajegyet ami melanóma gyanús volt de a szövettnnál kiderült hogy nem melanóma de súlyosan atipiás. Azt szeretném kérdezni hogy napra nyáron megetek-e vele? A bőrgyógyász azt mondta hogy 50 faktoros naptej használata mellett. Ez elegendő védekezés? És még azt kérdezném hogy másfél év eltelt de még a heg körül néha érzek fájdalmat és hogy ez természetes? Mellékeltem a szövettan eredményét is.. https: //www.dropbox.com/s/a9ez7x9kzqybw1b/2018-08-09%2022.03.05.pdf? dl=0

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza bőrelváltozás témában

50 faktoros fényvédő alkalmazása mellett is reggel 10 és délután 4 óra között kerülni kell a napozást. A fényvédő krém mellett ruházattal, kalappal védekezhet még a nap ellen. A heg körül érezhet időnként kellemetlen érzést.

Kérdés: 2018. augusztus 09., 22:08; Megválaszolva: 2018. augusztus 25., 22:29
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Anyajegy
Szép napot! Mellekeltem a képen nemi területemen levő anyajegyemet.Ön szerint mutassam meg a szűrésen? Eleg szégyellos vagyok, eddig ezért nem...
bőr probléma
Tisztelt Doktor nő/úr! Kb. 1 hónapja a bal talpamon megjelent egy általam, laikusként bőrkeményedésnek gondolt kb. fél cm átmérőjű, kemény...
Elváltozás a bőrön, fvéres seb
Tisztelt Webbeteg! A következő problémával fordulok önökhöz.Édesanyám hátán kb. fél évvel ezelőtt egy gennyes, véres seb. Nagyjából 5cm...
Növekvő bőrgumó kisgyermek nyakán
15 hós kisfiamnak október óta van a nyakán egy kis narancsos színű kinövés. Kezdetben akkora volt, és éppen úgy is nézett ki, mint egy apró...
Milyen bőrelváltozás?
Tisztelt Doktornő! Meg tudná mondani, hogy a mellékelt képen látható bőrelváltozás micsoda pontosan és milyen gyógyszerkészítményt lehet rá...