Szemölcs

Szeretném megkérdezni őn szerint mik az esélyeim a gyógyúlásra. Kb fél éve jártam börgyógyásznál, a himveszőn több szemölcsöt vettem észre. Az első nem volt bent boztos hogy szemölcs. A következő dr-nő vérvételre küldött, krémmet írt fel (aldara5%) olyan fájdalmaim voltak töle, hogy azt hitem a falat kaparom. A vérvétel eredménye mind negativ lett (hepatitis B virus anti-HBc/CMIA, HBsAg/CMIA. Hepatitis C vírus IgM ésIgG antitestek/CMIA. HIV 1, 2Treponema pallidiumIgG/IgM/ELISA Treponema pallidium /syphilis RPR.Egyedül pozitiv: Hepatitis B vírus anti-HBs/CMIA: Mintába HBVsurface antigén specifikus antitest (anti-HBs) kimutathattó HBV immunizáltság. Na ezután nem tudtam hova forduljak mert a krém nem használt. Felkerestem egy maganklinikát kb, 3 hónapja. Kettő kezelést kaptam, bekente az orvos valamivel eltüntek. Kb 1 hónapja 3 db vissza jött, újbol elmentem, újból bekente és írt hozá gyógyszert: ISOPRINOSINE nevü tablettát. Kérdésem egy éve megvan a barátnőm, nem ő fertőzőt meg. Ő nagyon fél hogy elkaphatja, többször volt nögyógyásznál ezmiatt vizsgálaton. De hálla isten eddig nem. Fél a méhnyakráktól, és a meddősségtöl. Kérem segitsen mert biztos választ sehol nem kaptam hogy meggyógyulok ebböl a betegségböl? És ha elfogyott a tabletta akkor kell-e labort ismételni? mert ezt semm mondta senki. Köszönöm válaszát

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza szemölcs témában

A gyógyulás az immunrendszerétől függ, végső soron az győzi le, a gyógyszer csak segít ebben A labort nem kell ismételni, nyugodtan szedheti a gyógyszert hónapokig is.

Kérdés: 2018. június 24., 18:00; Megválaszolva: 2018. június 26., 19:58
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Bőrtünet a talpon
Tisztelt Doktornő! A jobb lábamon a nagylábujj talpi részén van néhány hólyag, melyek nem fájdalmasak, de ha a bőrkeményedést távolítom el...
Szemölcs a hímvesszőn
Köszönöm a választ Doktornő! E-recept formájában fel tudna nekem írni ilyen készítményt? Taj-számom: 044-306-632 Segítségét előre is...
Mi lehet ez?
Kedves Drnő! Virusos szemölcsöt állapítottak meg. 3 eve van az elvaltozas a talpamon. Se fagyasztás, se ecsetelés nem segitett. Egyre több jön...
Szemölcs eltávolítás utáni seb
Tisztelt Doktor! Néhány hete megjelent egy, majd egy másik szemölcs is a testemen. Elég kényelmetlen helyen történt ez, a szeméremdombon kb...
Köröm alatti szemölcs kezelése
Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Egy lassan 10 éve tartó problémával fordulok Önhöz, szemölcs van a mutatóujjam körme alatt. Eleinte még nagyon...