Hirdetés
      • Szemölcs

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Szeretném megkérdezni őn szerint mik az esélyeim a gyógyúlásra. Kb fél éve jártam börgyógyásznál, a himveszőn több szemölcsöt vettem észre. Az első nem volt bent boztos hogy szemölcs. A következő dr-nő vérvételre küldött, krémmet írt fel(aldara5%) olyan fájdalmaim voltak töle, hogy azt hitem a falat kaparom. A vérvétel eredménye mind negativ lett(hepatitis B virus anti-HBc/CMIA, HBsAg/CMIA. Hepatitis C vírus IgM ésIgG antitestek/CMIA. HIV 1, 2Treponema pallidiumIgG/IgM/ELISA Treponema pallidium /syphilis RPR.Egyedül pozitiv: Hepatitis B vírus anti-HBs/CMIA: Mintába HBVsurface antigén specifikus antitest (anti-HBs) kimutathattó HBV immunizáltság. Na ezután nem tudtam hova forduljak mert a krém nem használt. Felkerestem egy maganklinikát kb, 3 hónapja. Kettő kezelést kaptam, bekente az orvos valamivel eltüntek. Kb 1 hónapja 3 db vissza jött, újbol elmentem, újból bekente és írt hozá gyógyszert:ISOPRINOSINE nevü tablettát. Kérdésem egy éve megvan a barátnőm, nem ő fertőzőt meg. Ő nagyon fél hogy elkaphatja, többször volt nögyógyásznál ezmiatt vizsgálaton. De hálla isten eddig nem. Fél a méhnyakráktól, és a meddősségtöl. Kérem segitsen mert biztos választ sehol nem kaptam hogy meggyógyulok ebböl a betegségböl? És ha elfogyott a tabletta akkor kell-e labort ismételni? mert ezt semm mondta senki. Köszönöm válaszát

        Dr. Bodnár Edina válasza a szemölcs témában

        A gyógyulás az immunrendszerétől függ, végső soron az győzi le, a gyógyszer csak segít ebben A labort nem kell ismételni, nyugodtan szedheti a gyógyszert hónapokig is.


        Dr. Bodnár Edina
        bőrgyógyász, onkológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Bodnár Edina

        Kérdés: 2018. június 24., 18:00; Megválaszolva: 2018. június 26., 19:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: