Gombás fertőzés?

Kedves doktornő! A nemi szervemen apró piros pöttyök jelentek meg. Nem viszket nem is fáj. De borzalmasan frusztrál. Második napja kenegetem Canesten kenőccsel, nem tudom eldönteni hogy használ-e. Mi tévő legyek? Ugye nem kell valami nagyobb betegségtől tartanom? Mindenféleképpen meg kell látogatnom egy rendelőt? Köszönöm válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza Nemi szerv témában

A legvalószínűbb a gombás fertőzés, ezért folytassa a Canesten kezelést. Amennyiben mégsem múlna, akkor keressen fel személyesen bőrgyógyászt.

Kérdés: 2018. június 22., 14:28; Megválaszolva: 2018. június 26., 19:46
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Pénisz probléma
Tisztelt Doktornő! A párom több mint 1 éve küzd egy bőrbetegséggel a péniszén. A makk illetve a makk alatti rész teljesen kiporosodott néha égő...
Makkról lejövő bőr
Üdvözlöm Doktor Úr/Nő! Már pár éve fennáll nálam ez a helyzet, de mindig megpróbáltam kezelni és az okát megtalálni. Az esetek többségében...
Sok íjesztő pötty a makkon
Jó napot! Pár napja sok ilyen ijesztő pöttyöt vettem észre a makkomon.De nem találtam róla semmit az interneten esetleg ön tudná,hogy mi és mitől...
Kiütés
Tisztelt doktúr/nő! Érdeklődni szeretnék a következő problémám lenne. A himvessző és az alhas között ilyen barnás szerű kiütések...
mi lehet az oka
Tisztelt doktornő! Május közepén a hüvelybemenet alsó szélén egy fehér színű bőrkinövést vettem észre.Nem fáj nem nő. egy hónappal később...