• Piros dudor- Mi lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! 6 hete egyik napról a másikra mikor felébredtem a péniszem tövénél egy kis pirosas pukli keletkezett. Pár nap múlva mikor megnyomtam ki is folyt belőle a genny. Utána egyre kisebb lett a dudor napról napra. Nem tudom igazából, hogy mi lehet, szőrbenövés vagy szőrtüsző gyulladás. Nyomásra egyáltalán nem fáj. De mivel már 6 hete történt azt hittem el fog múlni de még mindig látszik a nyoma. Kenegettem teafaolajjal, lehet attól lett kicsit kisebb. A közepén és a szélén is vannak lyukak, mintha nem nőtt volna ki ott a szőr de nem gyulladt, nyomásra se érzékeny. Az állábbi két linken van róla kép is: https://www.kephost.com/image/EMVF és https://www.kephost.com/image/EMVS. Kérdésem az lenne hogy mi lehet ez, és mi a teendőm? Válaszát előre is nagyon köszönöm.

        Dr. Bodnár Edina válasza a Szőrtüsző témában

        Szőrtüszőgyulladás okozta a tünetet, melynek a nyoma akár hónapokig is meglátszódhat.


        Dr. Bodnár Edina
        bőrgyógyász, onkológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Bodnár Edina

        Kérdés: 2017. december 11., 20:54; Megválaszolva: 2018. január 09., 17:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: