Lehet-e mérgezés?

Tisztelt Doktornő/Úr! 2 hete véletlelnül Savó penészeltávolító spray került az ételemre (kb. 2 pötty) , utána az arcom teljesen kipattogott (nem tudom hogy van e köze hozzá) és aggódom, hogy további problémákat okoz. Önnek mi a véleménye erről?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza arcbőr témában

Néhány nap alatt kiürül a széklettel a vegyszer, véleményem szerint ilyen kis mennyiség nem okoz további problémát.

Kérdés: 2017. november 26., 20:41; Megválaszolva: 2017. december 02., 06:21
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Szemölcs vagy anyajegy az orron
Érdeklődés a lehetőségekről.
Bőrkeményedés?
Rózsa hámlás
Kiütések a végtagjaimon