Haj visszano

Tisztelt Dr.nő! A múltkor tettem fel kérdést és képet is küldtem azt írta, hogy "én nem látok semmilyen hajhiányt szerintem ön teljesen egészséges" köszönöm, hogy válaszolt. Most az lenne a kérdésem, hogy ha felületesen sérül meg a fejbőr valóban vissza nő a haj, mert volt itt egy kérdező akinek azt válaszolta, hogy abrasio esetén teljesen vissza nő, de nekem nem nőtt vissza pedig nem volt mély az a seb nekem ez a sérülés már egy éves gondolkodom a hajbeültetésen ön szerint hegszövetbe jó eredménnyel tudnak haját beültetni?

Dr. Bodnár Edina válasza haj témában

Sajnos ha a sérülés a bőr mélyebb rétegeit is érinti, akkor hegszövet alakul ki, melyben már haj nem fog nőni. Hegszövetbe tudomásom szerint nem lehet hajbeültetést végezni.

Kérdés: 2017. április 17., 22:40 ;Megválaszolva: 2017. április 24., 14:04
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Haj visszanövés
Tisztelt Doktornő, korábban (02.10) kérdeztem Öntől, amire válaszolni is tetszett. (Röviden: eséses baleset következtében kövekre estem, a...
Hajhullás, hajtörés okai mik...
Kb.2 hónapja hullik, törik a rovid hajam. Voltam kivizsgáláson, mindenhol. Cukorbeteg vagyok, magas vércukor értékeim kb. 3 hete lettek beállítva. A...
Visszanő e a haj zúzódott illetve...
eséses baleset következtében kövekre estem, a fejbőrömön van egy vágásos sebzés mely subcutisig nem terjed, egy repesztett sebzés (ezeket...
Bőr, haj, köröm problémák
Kedves Doktor Nő! szeretnék revaliot szedni mert töredezett a hajam körmöm is mindi letörik ha egy kicsit megpróbálnám megnöveszteni.a bőröm is...
Café au lait