Rozsahamlas

Kedves Doktor úr/nő! Angliaban elek, 1 hete jott ki rajtam a rozsahamlas nevu betegseg, amit itt meg is allapitott a haziorvos. Kerte mellozzem a kremeket, szappanokat es ha lehet a furdest is oldjam meg 3 percbe. Illetve felirt egy szteroidos kremet ha rosszabb lenne illetve elkezdene viszketni, valamint ajanlotta az e45 kremet is. A kerdesem az lenne, hogy itt kaphato e45 tusfurdo is azt hasznalhatom egesz testre furdeshez? Nagyon szaraz a bőröm, es igy hogy nem hasznalhatok kremeket, inkabb ott viszket ahol nincsenek rajtam foltok, hiszen eddig testapolot is hasznaltam, most meg csak a sima vizbe zuhanyzok raadasul a derekig ero hajam mosasa is eleg maceras hogy sampon se erjen a foltos bőrömhöz, meg semmi. Remelem hamar tul leszek rajta, es koszonom a valaszat elore is. Minden jot!

Dr. Bodnár Edina válasza rózsahámlás témában

Sajnos nem ismerem az e45 krémet. Ung. hydrophil. nonion. mosakodókrémmel esetleg gyorsan lezuhanyozhat. Egyébként teljesen korrekt terápiás javaslattal látták el.

Kérdés: 2017. április 07., 20:25; Megválaszolva: 2017. április 12., 22:38
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Rózsahámlás vagy más
Tisztelt Doktor Úr/Doktor Nő! Tegnap voltam bőrgyógyászaton, ahol rózsahámlást állapítottak meg nálam, de a doktornő levetetett egy cső vért...
rózsahámlás
Tisztelt Doktorúr/nő Tegnap voltam bőrgyógyászaton, ahol megállapították, hogy rózsahámlásom van. Elküldtek HIV és szifilisz vérvizsgálatra...
Rózsahámlás
2 hete van rózsahámlásom.Kaptam a bőrgyógyásztól kenőcsöt és azt a tanácsot, hogy csak zuhanyozni szabad, de azt is csak vízzel.Panaszaim még...
Véradás
Tisztelt Doktor Nő/Úr! Az lenne a kérdésem, hogy rózsahámlásos betegség ideje alatt lehet-e vért adni. Megtisztelő válaszát előre is...
Pityriasis rosea (rózsahámlás)
Tisztelt Doktornő! A helyi bőrgyógyász a 4 éves kislányomnál roseát állapított meg, a fürdés mellőzését javasolta arra a 4-6 hétre, míg...