BABAPOPSIN CSÚNYA BŐRELVÁLZOZÁS

Üdvözlöm! Kislányom nemiszervénél, a nagyszeméremajaktól lefele, teljesen a popsijáig csúnya, érdes bőrelváltozást fedeztem fel. Patikai popsikrémünk elfogyott, ezért boltit vettem, a Penaten márkát. először azt hittem, hogy nem elég zsíros, ezért kiszáradt a kis bőre ezeken a területeken. Canesten krémet kevertem popsikrémhez, ezzel kentem Neki, hátha elmulasztja, de sajnos nem. Jelenleg németországban tartózkodunk, a Párom reggeltől estig dolgozik, Én, egyedül sajnos nem tudom elvinni orvoshoz. jövőhét után megyünk vissza Magyarországra. De addig kérem segítsen mi lehet ez. A kép, amit csatolok, kb 3 napja készült. Azóta ezek a kitüremkedések a popsijánál, egybefolynak. Remélem tud Nekem segíteni?! Válaszát előre is köszönöm! Szép napot! Üdvözlettel, egy aggódó Anyuka UI: a képbe én firkáltam bele, mert elég intim, és ott nincs is kiütés

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza Pelenkakiütés témában

Sajnos képet nem kaptam a kérdéshez. Valószínű hogy Candida okozza a tünetet vagy tényleg túlszárította vagy megirritálta valami. Neogranormon krémbe keverjen Canestent, esetleg ha nem múlik, egy kis Locoid krémet is. Cserélje gyakran a pelenkát!

Kérdés: 2016. augusztus 18., 14:08; Megválaszolva: 2016. augusztus 24., 16:02
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Melanóma eltávolítás után milyen...
Mi ez a lilás duzzanat sérülés...
Fehér foltok a péniszen
Lipóma eltávolítás
Bőrkiütések gyermeken