piros folt

Kedves Dr. Bodnár Edina! Köszönöm szépen a múltkori gyors és informatív válaszát az androgén hajhullással kapcsolatban. Úgy látom netes keresés alapján, hogy Ön Debrecenben rendel, ami tőlem sajnos messze van. Tudna esetleg bőrgyógyászt javasolni Budapesten, akinél a parókát felirathatnám receptre? (A körzeti szakrendelő szuper, kivéve a bőrgyógyászat részt...) A másik kérdésem egy piros folttal kapcsolatos lenne (csatoltam róla fotót) . Epilálás után begyulladt a lábszáramon egy szőrtüsző, amit kicsit elvakartam. Vérzett, ezért lemostam vízzel, tettem rá Betadine oldatot és leragasztottam sebtapasszal. Másnap, a tapasz levétele után így nézett ki és kicsit viszketett. Azóta a viszketés megszűnt, de a folt nem múlik lassan egy hete. Mi lehet ez és kenjek-e rá valamit? Köszönettel, további szép hetet kívánok:

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza Paroka témában

A SOTE Bőrklinikán biztos hogy a Kozmetologia rendelőben bármelyik ott rendelő orvos felírja Önnek a parókát.

A lábszárán lévő folt valószínűleg kevert etiológiájú, bakteriális és allergiás, ezért a Fucicort krémet ajánlom, amit a háziorvosa fel tud írni Önnek.

Kérdés: 2016. április 07., 18:13; Megválaszolva: 2016. április 08., 07:27
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Fotodinámiás terápia
Szeretném tudni hogy mi...
Fehér foltok a péniszen
Lipóma eltávolítás