piros húgycsőnylás

Tisztelt Doktornő! Azzal a kérdéssel fordulnék Önhöz hogy 2 éve voltam egy örömlánynál de minden óvszerben történt, és az aktus végeztével én nem mostam kezet és úgy értem a nemi szervemhez és utána jött ki (én úgy gondolom) hogy húgycsőnyílásom piros lett kicsit megduzzadt de semmi más tünet nem volt megijedtem nagyon elmentem nemi beteg gondozóba mikrobiológiai vizsgálatot végeztek de minden negatív, én annyira paráztam hogy elmentem hív szűrésre is az is negatív. Mondták a nemi beteg gondozóba hogy semmi bajom nincs, de a tünet azóta is fennáll már 2 éve. Amikor az ondó kijön akkor nagyon megduzzad és nagyon piros lesz, ha nincs aktus akkor is lehet látni hogy piros. Visszamentem 1 hete a nemi beteg gondozóba hogy nagyon zavar valami legyen, de mondták hogy az örömlánynak ehez semmi köze engedjem már el ezt a dolgot, tényleg nem kaptam el tőle semmit. Most felírtak tinidazol tablettát 1 nap egyszerre négyet bevenni utána egy hét múlva ugyanazon a napon megint négyet bevenni.De szerintem ettől se fog elmúlni. Mi lehet a probléma, mit tegyek már megőrít. Képet csatolok. Választ előre is köszönöm.

Dr. Bodnár Edina válasza Égő húgycső témában

Véleményem szerint is lehet lelki oka is a panasznak, ha nem találnak semmilyen kórokozót. Még urológián prosztatamasszátum tenyésztést meg lehetne próbálni, "hátha" abból kitenyészik valamilyen kórokozó.

Kérdés: 2016. március 09., 19:49 ;Megválaszolva: 2016. március 10., 13:15
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Café au lait
Piros tűhegynyi pontok a bőrön
Fábry szindróma?
Hónalj nyirokcsomó duzzanat
Mohs műtét