Nemi szemölcs

Tisztelt Nőgyógyász Doktor Úr! A kisajkaim belső felén, valamint a kisajkam peremén vírusos szemölcsök jöttek ki. Az orvosom azt mondta, hogy hpv-szerűség, condyloma. Ő is ecsetelte, aztán felírt Condyline oldatot, amivel én is ecseteltem. Eddig nem múltak el sajnos. Az lenne a kérdésem, hogyha nemi életet nem is lehet élni, legalább a csókolózás megengedett? Már attól is félek, hogy a partnerem nyál útján elkapja tőlem valahogy a véráramon keresztül. És én esetleg megfertőződhettem -e csókolózás útján, vagy csak helyi érintkezéssel lehet elkapni? Válaszát előre is köszönöm! Üdv.: Edit

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza a szemölcs témában

Csak bőrkontaktus útján terjed a HPV, csókolózassal nem lehet átadni a partnernek.

Kérdés: 2016. február 02., 19:42; Megválaszolva: 2016. február 10., 14:35
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Kézi elváltozás számítógép...
Bőr alatti kiütés
Anyajegyelváltozás
Összehúzódik a pèniszemen a bőr
Mi okozhatja ezt?