Elváltozás a péniszen, kis fehér faggyúmirigyek.

Már jó pár éve megvannak ezek az elváltozások. Tudom csak esztétikai "hibák" de engem zavarnak és félek, hogy másnak is zavaró lesz. Olvastam, hogy lézeres kezeléssel el lehetne tüntetni, de a kérdésem az lenne, hogy krém vagy akár VÉNYköteles krém nincs rá? Nincsenek gátlásaim megnézetem ha kell, mert fontos és szeretném ha nem lennének már meg.

Dr. Bodnár Edina válasza pénisz témában

Sajnos én nem ismerek olyan krémet, amitől eltűnnének a tágult faggyúmirigyek.

Kérdés: 2016. január 25., 22:11 ;Megválaszolva: 2016. február 03., 16:55
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Café au lait
Piros tűhegynyi pontok a bőrön
Fábry szindróma?
Hónalj nyirokcsomó duzzanat
Mohs műtét