Piros pöttyök

Üdvözlöm! Korábbi barátnőmmel való első együttlét után piros pöttyök jelentek meg a makkon (viszkető érzés) . Candibene kenőccsel kenve megszűntek, rá 1 hónapra kijöttek (csak pár darab pötty látható most, nem viszket) . Azóta új kapcsolatom van és tartok tőle hogy megfertőzöm. Elegendő bőrgyógyászt felkeresni ezzel a problémával? Óvszeres védekezéssel elkerülhető hogy ő is elkapja? Én gombás fertőzésre gyanakszom.

Dr. Bodnár Edina válasza Gomba témában

Gombás fertőzése van. Kezelje 2 hétig Canesten krémmel, azután már nem fertőzésnek a tünetek.

Kérdés: 2016. január 14., 09:37 ;Megválaszolva: 2016. január 17., 14:46
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Hólyagok megjelenése
Tisztelt Doktornő! Előző nap este fürdés közben vettem észre, hogy pici apró fehér hólyagok jelentek meg a péniszemen, azon belül is főleg a...
Bőrelváltozás kézfejen
Tisztelt Doktornő! Kérem nézze meg a csatolt képet a kézfejemen található elváltozásról! Ez vajon gomba, vagy valami más? Mivel...
Körömgomba
Tisztelt Doktornő! Sajnos elég régóta fennálló problémával fordulok Önhöz: Kb. 4 évvel ezelőtt kezdődött egy balatoni nyaralás után néhány...
Összehúzódik a pèniszemen a bőr
Gombás fertőzés
A kislányom combján kb egy hete jelent meg egy 1 cm átmérőjű csípés szerű folt. Azóta 5,5 cmre nőtt, nagyon viszket neki. A gyermek orvos haza...