• Kiütések

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő! Lassan 2 éve van már ez a problémám, rengeteg bőrgyógyásznál jártam már,de eddig senki sem tudta megmondani, hogy mi lehet a bajom. A fejbőrömön vörös kiütések jelentek meg,először csak egy kis helyen, de ahogy viszket és vakarom sajnos így tovább terjed valahogy, olyan mintha korpás lenne a fejbőröm, de nem az mert sokkal nagyobb darabokban jön le és vakarás után vörös foltos marad a fejbőröm a hajvonalamnál. Lecseréltem már a samponjaimat bio samponokra, ritkábban mosok hajat de nem segített. Az egyetlen dolog ami kicsit segít, az egy oldalt, amit ezekre a helyekre kell kenni a neve Diprosalic, de sajnos ez is csak ideig-óráig jó, szépen eltűntei és a viszketéstől is megszabadulok,de mindig visszajön, ugyanazokra a helyekre.

        Dr. Bodnár Edina válasza a Psoriasis témában

        A leírás alapján pikkelysömörne van, mely sajnos nem gyógyítható, csak kezelhető, ezért tér mindig vissza. A Diprosalic oldat mellett a Xamiol gél is hatékony szokott lennie a pikkelysömör fejbőrtüneteire.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2016. január 13., 17:34; Megválaszolva: 2016. január 17., 14:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy