Terhesség és rozacea

Tisztelt Doktornő! Jelenleg 20 hetes kismama vagyok. Az arcom rozaceás, amire eddig Rozex krémet használtam. Mióta kiderült, hogy babát várok, a krémet elhagytam. Sajnos a rozácea okozta göbök és pirosság kezdenek visszatérni. Lenne-e valami javaslata, mit használhatnék a tünetek enyhítésére? A Rozex krém ártalmas lehet-e a babára? Köszönettel: Kardos Szerafina

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza a Rosacea témában

A Rozex gél helyett a Finacea gélt javaslom, melyet lehet terhesség esetén is alkalmazni.

Kérdés: 2016. január 12., 09:41; Megválaszolva: 2016. január 17., 14:17
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Kézi elváltozás számítógép...
Bőr alatti kiütés
Anyajegyelváltozás
Összehúzódik a pèniszemen a bőr
Mi okozhatja ezt?