Hegkezeles

Kedves Edina, A kérdésem a következő lenne, 20/30-as eveimben sokat szenvedtem az aknetol, a szülés utan javult a helyzet. Szedtem roaccutant is, most viszont szeretnem eltüntetni a hegeket az arcomrol. A múlt hónapban próbáltam a derma roller kezelést bőrgyógyásznal, a kozmetikusom viszont nagyon ajánlotta a frakcionalt lézer kezelést, ami sokkal effektivebb lenne, mint a derma roller, persze az ara is többszöröse lenne. Teljesen tannacstalan vagyok, nem tudom merjeme inkabb bevállalni a lézeres kezelést a jobb eredmenyert, hiszen a pénzem is inkabb arra szeretnem költeni, ami tényleg segít. Gyorsan kell viszont dontenem, hiszen gyorsan eljon a tavasz es addig jo lenne ha meg 2 kezelés beleférne. Előre is köszönöm válaszát! Kubovics Anett

Dr. Bodnár Edina válasza Aknés heg témában

Én is a frakcionált lézerkezelést ajánlom, amiből elegendő a nyár előtt egy kezelés, és az esztétikai eredmény függvényében fél-1 évvel később egy ismételt kezelés még szóba jöhet.

Kérdés: 2016. január 12., 09:41 ;Megválaszolva: 2016. január 17., 14:13
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Bőrsérülések ujjakon
Fejbőrön barna foltok
Hónalj nyirokcsomó duzzanat
Mohs műtét
Kiütésszerű pöttyök hasi öv...