Mi lehet ez? Gondoljak a legrosszabbra?

Üdvözlöm! 21 éves lány vagyok. Pár hónapja észrevettem (lehet már régebb óta ott van) kékesfekete foltokat a kis szeméremajkaimon, mintha a gátnál (ahol a hüvelybemenet kezdődik is alakulna valami hasonló. Pontos leírás: nincs fél cm átmérőjű, sötétbarnás, de belelehet magyarázni, hogy kékesfeketés. A bőr részén van a nagyobb, de mintha már a hüvelybemenetnél is kicsit feketés lenne. (a kisajkakhoz közel, vagy lehet az a rész még a kisajkak közé tartozik, nem értek hozzá, de az már nem bőrös rész) . Voltam nőgyógyásznál más panaszokkal, 3 különbözőnél is, és a 3-ból csak egy kérdezett rá, hogy régóta van-e ott. Mondtam hogy már egy ideje és nem is mondott rá semmit, hogy menjek bőrgyógyászhoz. Arra lennék kíváncsi, hogy milyen lehetőségeim vannak. A kisajkaim kicsit már viszketnek (volt egy fertőzésem klionnal kezeltem, 1 hétig tünetmentes voltam, de most úgyérzem újból viszket, máshogy mint akkor, most olyan, mintha fájna is az a kis rész) Rettegek, hogy melanoma, és elkell távolítani az egész nemiszervemet. Válaszát előre is köszönöm Boldog karácsonyt! Tisztelettel: Panka

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza kékesfekete folt témában

Nem kell a legrosszabbra gondolni. Javaslom, hogy keressen fel bőrgyógyászt, aki meg tudja mondani, hogy van-e valami teendő.

Kérdés: 2015. december 24., 14:47; Megválaszolva: 2015. december 24., 14:50
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Fotodinámiás terápia
Szeretném tudni hogy mi...
Fehér foltok a péniszen
Lipóma eltávolítás