Állandó kiütés

Tisztelt Doktornő! Tavasszal övsömört diagnosztizáltak nálam. Azóta többször is volt kiütésem.Ekcémának gondoltam, azonban az elmúlt 3 hétben 3x jött elő újra. Voltam háziorvosnál, ő azt mondta herpes vírus, és Telviran 400mg-ot írt fel rá, meg fehér kenőcsöt. Hétfőn fejeztem be a szedését, azonban ma reggel (csütörtökön) ismét tapasztaltam a tüneteket. Mindig egy oldalon jelentkezik a kulcscsontomtól terjed lefelé mellközépig. Enyhén viszket. Általában este és reggel. Sajnos nem tudok jobb képet feltölteni, mert az meghaladja a maximum méretet. Köszönettel: Bodnár Alexandra

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza Hólyagok témában

Sajnos fotót nem kaptam a kérdéshez. A leírás alapján inkább allergiás vagy autoimmun ellegű kiütésnek gondolnám, mert az övsömör és a herpes nem tér vissza ilyen gyakran. Próbálja meg Fucicort krémmel kenni a tüneteket. Amennyiben mindig visszatérnek a tünetek, kivizsgálás céljából keressen fel személyesen bőrgyógyászt.

Kérdés: 2015. december 17., 10:19; Megválaszolva: 2016. január 07., 13:12
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Mi lehet ez?
Kedves Dr, Nő, Szeretnem a segitseget kerni. Mar tobszor elojott nalam ugyanaz a problema. Altalaban a konyokomon jon elo, most mar eleg regen nem...
Fotodinámiás terápia
Szeretném tudni hogy mi...
Fehér foltok a péniszen