Herpesz vagy nem?

Tisztelt Doktornő! kb 3 héttel ezelőtt a péniszem külső részén kisebb sebek jelentek meg melyet megelőzően a szám szélén is herpesz alakult ki. A péniszen lévő sebek elmúltak, de most ismételten előjöttek. A sebek körüli bőr érzékeny valamint hátrahúzáskor szúró érzés jelentkezik.Előfordulhat e hogy a számon lévő herpesz miatt keletkeztek a sebek? Mi lehet ez? Hogyan tudnám kezelni? Válaszát előre is köszönöm! Üdvözlettel Gábor

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza Herpesz témában

Az ajkon és a nemi szerven egyszerre is recurralódhat (visszatérhet) a herpesz fertőzés. Szájon át történő, tehát gyógyszeres vírus ellenes kezelést javaslok.

Kérdés: 2015. december 15., 11:55; Megválaszolva: 2016. január 07., 12:56
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Szeretném tudni mi jött ki a...
Kedves Doktornő! Egy hete jött a nyakizmomra jobb oldalt egy kis kitüremkedés, ami úgy nézett ki mint egy pattanás, kiütés. Színe halvány...
Herpeszre sós fürdő?
Tisztelt doktornő! Többször olvastam hogy nemi herpeszre sós ülőfürdőt ajánlanak. Viszont a combjaimon mindig visszatérő szőrtüsző gyulladás...
Ajakherpesz
Tisztelt Hölgyem/Uram! Miért van az, hogy akárhányszor eszek savanyúkáposztát, akár nyersen, akár főzve, ajakherpeszem lesz? Ez allergia? Nem...
Herpesz
Tisztelt doktor úr/doktornő! A következő dologban szeretném kérni a segítségét: 26 éves vagyok, pici gyermekkorom óta küzdök ajakherpesszel...
Herpesz-stratégia egészséges...
Tisztelt Doktornő! Genitális HSV2 herpeszem van, és a partneremmel komoly kapcsolatra, házasságra készülünk. Ez felvet néhány kérdést, hogyan...