Hiv fertőzés

Tisztelt Doktor nő! Pár napja volt egy alkalmi kapcsolatom védekeztünk óvszerrel, de az aktus vége elött pár másodperccel elszakadt az óvszer. én rögtön lezuhanyoztam. a kérdésem az lenne ha véletlenül a lány hiv fertözött volt mekkora esélyem lehet arra hogy én is elkaptam? magamon semmilyen szemmel látható sérülés nem volt.Válaszát előre is köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza HIV témában

Ha a lány HIV fertőzött lett volna, akkor is csak 1% a fertőződés esélye. Amennyiben nagy esély van arra, hogy a lány fertőzött volt, akkor 6-8 hét múlva egy vérvétel segít kizárni a fertőződés tényét.

Kérdés: 2015. december 13., 15:05; Megválaszolva: 2016. január 07., 12:47
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Fotodinámiás terápia
Szeretném tudni hogy mi...
Fehér foltok a péniszen
Lipóma eltávolítás