Anyajegy, kell aggódnom?

Üdv! Érdeklődnék, hogy egy anyajegyem miatt kell-e aggódnom ami néha viszket. Eléggé aggódom. Lekéne vetetnem? Kép alapján mit lehetne mondani róla? Mellkasomon van bal oldalt. Átmérője 1cm.

Dr. Bodnár Edina válasza anyajegy témában

A kép alapján nem tartható teljesen békés anyajegynek. A rózsaszín széle és a kissé aszimmetrikus pigmentstruktúra miatt mindenképp mutassa meg személyesen bőrgyógyásznak.

Kérdés: 2015. december 13., 10:32; Megválaszolva: 2016. január 07., 12:39
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Festékes anyajegy
Szemölcs vagy anyajegy az orron
Anyajegyelváltozás
Anyajegy
Szövettani eredmény értelmezése