Éranyajegy

Jó napot kívánok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy 2 bőrgyógyásznak is megmutattam a piros pöttyöket a karomon, mindkettő azt mondta éranyajegy és ne foglalkozzak vele, viszont az egyik karomon ahol vannak éranyajegyek volt egy bevérzés is 1 hétig (lehet megszorították a karom) mindenesetre arra sem mondott problémát a bőrgyógyász, azt tapasztalom, hogy amikor alkoholt fogyasztok előjön pár éranyajegy, ez nem ad aggodalomra okot, illetve mit gondol 2 bőrgyógyász biztosan ki tudja zárni azt, hogy ez éranyajegy vagy pontszerű bevérzés? Az orvosi leleteim nyáron teljesen rendben voltak! köszönettel Olivér

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza éranyajegy témában

Az éranyajegyeket könnyű diagnosztizálni, ezért 2 bőrgyógyász egybehangzó véleményében biztosan megbízhat. Kerülje a mechanikai behatásokat, mert ezek az éranyajegyek könnyen bevérezhetnek.

Kérdés: 2015. november 28., 02:39; Megválaszolva: 2015. december 10., 08:43
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Pajzsmirigy éranyajegy
Tisztelt Doktor úr / Doktornő! Nyáron csináltattam vérvételt és szinte minden rendben volt, a t4, t3 hormonom is, a tsh meg volt emelkedve, 2...
Csecsemón éranyajegy
Tisztelt Doktörnő/Doktorúr! A következő problémával fordulnék önhöz.Van nekünk egy 1 éves kislányunk, kb 1 hónapos korában elég sok...
Szeretném tudni hogy mi...