• Hialurolsavas feltöltés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr Nő! Kérdésem az lenne hogy daganatos betegeknek lehet e hialurosavas feltöltést alkalmazni arcon vagy szépitésziti valamilyen ránctalanitó beavatkozást!?

        Dr. Bodnár Edina válasza a Hialuronsav témában

        Bármilyen ránctalanító, feltöltő kezelést lehet alkalmazni daganatos betegség esetén is. Ha korábban bőrdaganat fordult elő Önnél, akkor lézer kezelés nem alkalmazható.


        Dr. Bodnár Edina
        bőrgyógyász, onkológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Bodnár Edina

        Kérdés: 2015. szeptember 18., 01:59; Megválaszolva: 2015. október 06., 08:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Szép napot! Az lenne a panaszom, hogy egy piros folt van a makkomon a peremhez közel. Kb 0,5-1 éve. Nem viszket, nem érzékeny. Még soha nem volt nemi aktusom. Esetlegesen nyállal kerülhetett rá gombás fertőzés ezért canesten krémmel kenem már...
        Tisztelt Doktornő/ Doktor Úr! Pár hónapja van egy halvány, kiütésre emlékeztető folt köldökmagasságban a hasamon. Ez az egyetlen ilyen foltom, nem viszket, semmilyen tünetet nem okoz. Kicsivel talán nagyobb lett, és szeretném tudni mi lehet...
        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Itim bőrpanasszal kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni. Sajnos elkövettem azt a hibát, hogy szexuális együttlét után kipróbaltam egy antibakteriális tisztálkodó szert, ami fájdalmat és gyulladást eredményezett. A...
        Tisztelt Doktronő! Körülbelül két hónapja megjelent egy kis dudor a nyelvemen. Szemből csak egy kerek domborulat a nyelv felületén. A nyelvem szélesebbre húzásakor oldalról nézve olyasmi mint egy füge, ami lóg az ágáról. Nyelvem felé...
        Tisztelt Doktornő! Kb. egy hete vettem észre az egyik combom külső felén egy nagyobb, kb. fél tenyérnyi méretű, vöröses-barnás szélű, besüppedt foltot. Három hete voltam lézeres seprűvéna kezelésen, esetleg okozhatta az? Egyéb fizikai...
        Tisztelt Doktornő! Egy évvel ezelőtt, anyajegy vizsgálat során eltávolításra javasoltak egy anyajegyemet, ami a lábszáramon volt. Ez meg is történ, a szövettan szerint sikeres volt az eltávolítás. A bőrgyógyász szerint az basalióma...
        Üdvözlöm borzasztóan hullik a hajam, hajat mosni szinte már félek, a víz hatására csak úgy jönnek ki a hajszálak. De nagyon sok, szinte ijesztő. Az a fura hogy a hossza nő, de szinte már alig van hajam :(. Azt kell tudni hogy 2017.evben szultem...
        Kedves Hölgyem/Uram! Rengeteg vizsgálaton voltam a kóros hajhullásom miatt amire a mai napig nincs válasz és mostmár alig maradt hajam... Többszöri vérvételen és endokrinológusnál is voltam, aki mindenhova elküldött. (január- február)...
        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Gombás eredetű panasszal kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni. A makkom részén egy enyhe kipirosodás szerű rész van és ehhez ilyen enyhe diszkomfort érzés is társul, illetve hámlott is korábban. Korábban gyulladás...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Harc az ajakherpesz ellen
        COVID-19: hivatalos ajánlások
        Tájékoztatók az Egészségügyért Felelős Államtitkárságtól.
        Célzott molekuláris terápiák
        Számos daganattípusban áll rendelkezésre célzott terápia.