kiütés kezelés

Kedves Doktornő. Az egész testemen piros apro buborékszerü kiütések vannak melyek nagyon viszketnek.Elözmények kb 2 hónapja kezdődött a térdem felett, a körzetiorvos predizolon Ricter tablettát irt.Először MINTHA használt volna de párnap után terjedt tovább.Ezután elmentem börgyógyászhoz aki Suprasztin tablettát és kétféle kenőcsöt irt az egyik a törzsre amásik a hajlatokra a nevét nemtudom. Ma otttartok, hogy az egész testemen a bokámtól a nyakamig elterjedt. Egyenlöre az arcomon nincs.SZölövel foglalkozom permetezek elég gyakran általában kén és réztartalmu szerekkel, elötte étel kiegészítöt szedtem amaly kalcium króm kálium zselatint tartalmazott. vér nyomás csökkentőt szedek más gyogyszert nem.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza Toxikus hatás témában

A testszerte kiterjedt bőrtünetek miatt kórházi kezelését, kivizsgálását javaslom, semmiképp nem ajánlom az öngyógyitást. Ilyen generalizált bőrtünetet méreganyagok, gyógyszerek, autoimmunitás is okozhat, nagyon komolyan kell venni a problémát!

Kérdés: 2015. augusztus 11., 05:15; Megválaszolva: 2015. augusztus 12., 19:49
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
PlEVA+ pajzsmirigy , oltás
Fehér foltok a péniszen
Lipóma eltávolítás
Bőrkiütések gyermeken
Belekaptam egy anyajegyben