uszodaszemölcs

Uszodaszemölcsöt egy 2 éves gyermeknél lábon és a kezén mivel lehet helyrehozni? 5 hete szenved vele, bőrgyógy Elocomos krémet és Lordestint írt fel. Nem javul viszont a tenyere már hámlik. A majd elmúlik szöveget kaptam, legyek türelemmel.Nem látom értelmét allergiával meg ekcémára kezelni..

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza szemölcs témában

Az uszodaszemölcs nem egyenlő az ekzémával, ezért nem ajánlatos steroid krémmel kezelni, mert atttól még elterjed, mivel vírusfertőzés okozza. Ha csatol fényképet, akkor tudok tanácsot adni a kezelést illetően, mert így nem vagyok biztos a diagnózisban.

Kérdés: 2015. augusztus 01., 06:45; Megválaszolva: 2015. augusztus 03., 10:02
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Övsömör meddig fertőző?
Furcsa alakzat a bőrön
Örökletes hajhullás
Körömgomba