Bőratrophia

Tisztelt Doktornő! 17, illetve 3 évvel ezelőtt részben esztétikai, részben légzési nehézségek miatt orrplasztikai műtétem volt. A bőröm a második műtétet követően elvékonyodott, azóta azonban ez egy folyamatosan rosszabbodó állapotba ment át, a bőrsorvadás tüneteivel: értágulatok, kis bemélyedések, stb. Gyakorlatilag egyfolytában újabb bőrterületek érintettek, illetve a régieknék újabb réteg "tűnik el", és kezdődik elölről. Kérdésem, hogy tudna-e vmilyen bőrerősítő v -szerkezetmegtartó gyógyszert ajánlani, ha ez így megy tovább, félek, h a végén kifekélyesedik a bőröm. Kozmetikai szert nem tudok külsőleg használni, mivel az eltávolítása is ront a helyzeten. Roacutan vagy Vivida tbl., amit kerestem a neten, de ez természetesen laikus ötlet. Lehet vm-t tenni Ön szerint? Válaszát köszönve, Mariann

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza bőrsorvadás témában

Szedjen Forcapil kapszulát, és kezelje lokálisan Curiosa géllel.

Kérdés: 2015. május 12., 22:30; Megválaszolva: 2015. május 17., 17:15
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Furcsa alakzat a bőrön
Örökletes hajhullás
Körömgomba
Fogamzásgátló-szüneteltetés
Kiütések a tenyéren