mi lehet a baj? Pattanások, tályogok; lehet idegi eredetű?

Kedves doktor úr-nő! Az az igazság hogy eddig tartózkodtam az orvosoktol igy hát még nem vizsgáltattam ki magam, de egyre több a panaszom és tudni szeretném már végre hogy mi a bajom..sok panaszom van, de remélem hogy talál benne összefüggést és rájön hogy mi a bajom.. Kezdem is...: -kb 4 éve elkezdett a testem pattanásosodni.. (arcom, hátam, mellkasom) Akkoriban fogorvoshoz jártam és amalgán tömések vannak a hátsó fogaimban.. (ezt azért irtam le mert ugy hallottam hogy valamiért betiltották a forgalomból) Elég kemény időszakon mentem keresztül kb 2010-2014 szeptemberéig. 2011-et irtunk amikor a kilátástalan helyzetem a családi problémáim és egyéb okok miatt börtönbe kerültem..pár hónap után egyre több lett rajtam a pattanás, aztán ezekböl gennyes óriási dudorok (kellések, tályogok) lettek.. Úgy gondoltam hogy idegi alapon vannak és ha kiszabadulok majd elmulik.. 2012 november 25.-én az elsőfokú tárgyaláson szabadlábra helyeztek (kiengedtek a börtönből) .. Ez alatt a kicsit több mint egy év alatt nem volt olyan sok gennyes dudor rajtam.. A szabadulásomat követöen megismertem egy lányt akivel azota is egy párt alkotunk.. (idegi gondok most kizárva) De amikor ez a kapcsolat létrejött az arcomon egy hatalmas dudur jelent meg..ez nagyon be volt gyulladva és iszonyatosan fájt..talán ez volt az első igazán nagy.. Elmentem vele a háziorvosomhoz aki időpontot akart adni "műtetre"ami másfél hónap volt..de a fájdalom nem mulott..az egész fejemre kisugárzott! Szolval félretéve az anyagi gondokat elmentem egy maszek orvoshoz aki 15 000 ft-ért kivágta az ő álltala tályognak nevezett dudurt..irt fel kenőcsöt meg ecsetelőt amit el is használltam de hiába.. Egyébként nagyon sok féle kenöcsöt, ecsetelőt és bőrápolási szert kipróbálltam ez alatt a négy év alatt, de egyik sem használlt..! 2012 szeptember 30-án vissza kellett mennem a börtönbe még egy évre... Amég kinnt voltam olyan nagy dudurok nem jöttek rám de kisebbekből volt bőven.. 2 nappal a bevonulásom elött (a börtönbe) az a dudor amit az oro

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza pattanások témában

Genetikai okai vannak az ilyen fokú aknénak, és sajnos külső kezeléssel nem is oldható meg a probléma. Ún. szisztémás retinoid gyógyszert kellene szednie, amit bőrgyógyász szakorvos tud felírni önnek,

Kérdés: 2015. március 24., 09:21; Megválaszolva: 2015. március 30., 15:18
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Mennyire veszélyes egy pattanás
Kedves Szakértő! Olvastam, hogy akár egy elfertőződött pattanás is komplikációkat okozhat. Sokat nyomkodtam az arcomat, és mostanában is...
Kamaszkor-Mit tegyek?
Tisztelt Doktorúr\nő lenne egy olyan kérdésem hogy a rokonaim véleménye megoszlik arról hogy ki kell-e nyomni a pattanást vagy inkább csak hagyni...
Pattanásos áll
Tisztelt Dr. Úr/Nő! Azzal a problémával fordulok önhöz, hogy az államon hónapok óta gyulladt pattanások nőnek. Mindenhol arról olvasok, hogy a...
pattanások kezelése
Lányomnak nagyon pattanásos a bőre.Újabban a saját vizeletével keni. Azt mondja, jó, de nem veszélyes, ha a szemkörnyéki kinyomott pattanásokba is...
pattanás-mitesszer
Üdvözlöm! Olyan problémám lenne, hogy mostanában a hátam és a vállam pattanásos, de inkább nagy kelések, mint kis pattik. Soha nem volt ott...