Anyajegy aggodalom

Jó napot! Van egy anyajegy a mellkasomon amely hajlamos az enyhe "pirosodasra" olyankor piciket meg is duzzad, de van amikor teljesen "lecsendesedik". Talan a teteje is kicsit mintha hamlana, foleg ha sok nedvesseg eri. mar jo idelye igy van. Egyebkent nem valadekozik, sem nem viszket es nem is faj. igazabol semmi durva jelenseget nem csinal, megis kicsit aggodom miatta. Lefotoztam (a legnagyobb a sok kozul.. fent.) ez a mellkasomon bal oldalt talalhato. egeszen kis korom ota ilyen kisebb anyajegy csoportosulasom van. Es az az egyik kicsit aggaszt. Ön szerint van okom az aggodalomra? Felek, hogy nincs e elrakosodva. Valaszat elore is nagyon koszonom!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza Anyajegy témában

Mivel ez az anyajegy vöröses színű, és eltér a többitől érdemes eltávolítani, és szövettani vizsgálatra küldeni.

Kérdés: 2015. március 16., 19:03; Megválaszolva: 2015. március 22., 22:23
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Körömgomba
Kiütések a tenyéren
Foltos kezek
S. Aureus kezelése