Szemszárazság Roaccutannal

Kedved Doktornő, 3 hónapja Roaccutant szedek a bőrömre és 1 hete elkezdett száradni a szemem.Lehet, hogy azért mert 2 duplaadagot vettem be belőle orvosi javaslatra. Most 4 napig szünetet tartok, hogy regenerálódjon a szemem. Az lenne a kérdésem, hogy vissza fog húzódni a szemszárazság, ha továbbra is csak napi egyet szedek. Még 3 hónapom van hatra és îgy elég kellemetlen lenne folytatni, Az ajkaim is és a bőröm is szárad, de az elviselhető.És a kúra abbbqhagyása után mennyi idővel múlnak el a mellékhatások? (pl szem-és ajak száradása) leginkább a szemeim miatt aggódom Előre is köszönöm a választ

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza roaccután témában

Ha csökkenti a dózist, a mellékhatások is mérséklődni fognak. Ha abbahagyja a gyógyszer szedését kb. 3-4 hét alatt szűnnek meg a kellemetlen tünetek.

Kérdés: 2015. március 07., 11:57; Megválaszolva: 2015. március 10., 16:28
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Körömgomba
Kiütések a tenyéren
Foltos kezek
S. Aureus kezelése