Fordyce pöttyök

Tisztelt Doktor Úr, fordyce foltok jelentek meg már körülbelül egy éve a péniszemen, amelyek már igen nagy területen elterjedtek. Körülbelül egy hete vettem észre, hogy a makkom pereme alatt is megjelent néhány apró pötty. Ezek eltávolítására, halványítására tudna ajánlani valamilyen készítményt? Vagy ez csak lézeres kezeléssel tüntethető el? Mennyire számít rutinműtétnek egy ilyen, lehetnek későbbi maradandó gondok? Mennyibe kerül átlagosan egy ilyen beavatkozás? Válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza Fordyce témában

Kenöcs nem változtat a dolgon. Amennyiben nagyon zavaró a lézeres kezelés lehet a megoldás.

Ritka beavatkozásról van szó. A beavatkozás árát nem tudom megmondani.

Kérdés: 2015. február 07., 22:02; Megválaszolva: 2015. február 08., 08:52
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Szemölcs vagy anyajegy az orron
Érdeklődés a lehetőségekről.
Bőrkeményedés?
Rózsa hámlás
Kiütések a végtagjaimon