Katasztrofális 1 honp alatt

Tisztelt Dr nő problémám a következőú 2012 06 03 vettem észre péniszemen enyhe felhámosodást ami egy kis neogranormon kenőcstől 1-2 np alatt elmulltMajd egyszerre csak pár nap múlva ismét megjelent és egyre erősődőtt.Úgy 2014 12 12 körül elkezdett berepedezni amikor vizeléskor hátrahúztam illetve amikor tisztálkodtam.Ilyenkor vékony repedések jelentek meg rajta és szúró fájdalom volt.Illetve zgy nézet ki a fitymám mintha kiázott volna napokig a vizben.Ekkor elmentem bőrgyógyászatra.Ott közölték velem a kartonozóba hogy csak időpontra adnak rendelést. Mérges lettem elmentem. Majd másnap 2014 12 19 telefonon kértem időpontot hosszas vita után február 03 adtak legelőbb. Muszáj volt elfogadnom.De sajnos úgy érzem a várakozás csak ártott még jobban mert kegyetlen fájdalmaim vannak amikor tisztítanám illetve akikor hason fekszem fáj a fitymám.Ehhez jön a maximális sex megvonás.komoly kapcsolatban vagyok és ez eléggé nehéz.Semmilyen ug ymond kétes kapcsolatom nincs, a péniszem nem ég nem csip nem viszket.Csak a repedések fájna a fitymán.k.amiknek köszönhetően teljesen beszűkült a fitymám.azaz behegesedett. Érdekes mert 1 nap iszonyatos csúnya másnap meg eltűnik a kifehéredés a fitymám körül.De most már tartós. Mivel a bőrgyógyászatra érzetem későn jutok be urologushoz fordultam aki közölte el kell távolítani a hegesedést körbe.azaz körbe kell metélni.Ez számomra katasztrofális mint lelkileg mint testileg.Kérdésem a következő ha az elejénkb 1 hónapja megkaptam volna a szükséges kivizsgálást illetve kezelést elkerülhettem volna ezt a számomra mint irtam szörnyű műtétet? Mellékelem az első fotot amikor még csak enyhe hámosodás jelent meg a makkom alatt a börön Tisztelettel Antal

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza lichen scerlosus et atrophicus témában

A műtét előtt még érdemes megpróbálni steroid krémmel kezelni a területet (pl. Advantan/Dermovate) , hátha elkerülhető a műtét. A betegség ismeretlen eredetű, de immunológiai mechanizmusú, ezért érdemes megpróbálni a steroid kezelést.

Kérdés: 2015. január 08., 20:04; Megválaszolva: 2015. január 12., 16:49
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Rózsa hámlás
Kiütések a végtagjaimon
Vissza-visszatérő kiütés
Grover-kór
Viszkető iütések