Roseas bőrbetegség

T.Doktornő! Abban kérném a segítségét, hogy dec 16.-án voltam csepelen a bőrgyógyászaton. Ott azt mondták, hogy roseas betegségem van. Kaptam rá mosakodót, krémet meg Desloratadine Activis 5 mg tbl. Mondták hogy 6-8 hét mire meggyógyul! Hát ez nem hogy gyógyulna egyre több van a testemen először csak a mellkasomon volt mostmár mindenhol van meg az arcomon is. Ez így jó vagy van más próbléma is? Egy hónap múlva kell visszamennem kontrollra és akkor elküldenek vérvételre "szifilisz"-el ennek mi köze van a roseas-hoz? Csatolok egy képet a mellkasomról! Válaszát és segítségét előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza bőrprobléma témában

Sajnos a képet nem küldte el, de amit leír az nem jellemző rosaceára. A szifilisz szerológiát valószínűleg a tünetek nem típusos jellege miatt indikálták. Mivel a kezelés alatt romlottak a bőrtünetei, menjen vissza hamarabb kontrollra.

Kérdés: 2015. január 02., 22:17; Megválaszolva: 2015. január 05., 17:36
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Szemölcs vagy anyajegy az orron
Érdeklődés a lehetőségekről.
Bőrkeményedés?
Rózsa hámlás
Kiütések a végtagjaimon