gombás fertőzés?

Tisztelt válaszadó! Pár napja észrevettem a makkom pereménél egy nagyon apró, puha, lilás -pirosas pattanászerű kinövést, ami érintésre nem fáj, és nem növekszik. A makkom pereme egyébként is lilás színű. Ön szerint Canesten krémmel kezelhetném, vagy inkább orvoshoz forduljak egyből? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza pénisz témában

Kezelje Betadine kenőccsel, és ha nem múlik el, akkor mutassa meg személyesen bőrgyógyásznak.

Kérdés: 2015. január 02., 11:20; Megválaszolva: 2015. január 05., 16:30
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Szemölcs vagy anyajegy az orron
Érdeklődés a lehetőségekről.
Bőrkeményedés?
Rózsa hámlás
Kiütések a végtagjaimon