Szemölcs vagy más...?

Tisztelt Doktornő! A szeméremdomb, péniszem tövében pár hónapja jelentkezett egy kiütés, amit szőrtüsző gyulladásnak véltem, ezért pattanásnak való bánásmódban részesítettem, nem kellett volna...:) Ezt követően elterjedt és nőtt. Nem érzek viszkető, égető érzést, monogám párkapcsolatban élek. Megjegyezném, mielőtt ez jelentkezett a kézfejemen több szemölcs is volt amit már sikeresen likvidáltam:) Aggodalomra ad okot, hogy felettébb elterjed és a barátnőm is elkapja. A pontosabb diagnózis érdekében mellékeltem egy fényképet. Tudna-e nekem tanácsot adni, milyen kezeléssel, eljárással lehetne megszüntetni vagy eltüntetni? Elsősorban a házi, vény nélküli megoldásokat részesíteném előnyben. Válaszát előre is Köszönöm! Tisztelettel: Péter

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza HPV témában

HPV okozta szemölcsei vannak. A Condyline ecsetelőt ajánlom, amit receptre tud megvenni. Sajnos vény nélkül kapható terméket nem tudok ajánlani.

Kérdés: 2014. december 02., 15:45; Megválaszolva: 2014. december 09., 11:26
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Idegentest a szervezetben
Rózsa hámlás
Kiütések a végtagjaimon
Vissza-visszatérő kiütés
Grover-kór