Szemölcs eltávolítás

Tisztelt Doktornő! Jó pár éve egy szemölcs nőtt a kézfejere, amely középszürke színű és elég nagy (volt) .Vérrehulló fecskefű kivonattal kezdtem kezelni, és a teteje elhalt, ezt a réteget lekapartam, majd tovább folytattam a kezelést és így eljutottam addig hogy van egy kb.3, 5 mm-es bemélyedés, amely alján nagyon halvány szürke szövet van, ez még a szemölcs gyökere? Már abbahagyhatom a kezelést, vagy esetleg alkalmazzak valami mást ha kell még? Illetve ez mennyi időt vehet igénybe?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza Szemölcs témában

Egyenlőre ne használjon semmit 3-4 hétig, ezt követően meglátja hogy eltűnt-e véglegesen a szemölcs. Ha nem múlt el, akkor folytassa tovább a kezelést Duofilm ecsetelővel.

Kérdés: 2014. december 01., 21:32; Megválaszolva: 2014. december 09., 11:18
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Szemölcs vagy anyajegy az orron
Érdeklődés a lehetőségekről.
Bőrkeményedés?
Rózsa hámlás
Kiütések a végtagjaimon