fertőzés lehet?

Tisztelt Szakértő! Hosszú ideje, a menzeszem előtt kb. egy héttel nagyon viszketek.Vízszerű folyásom is van, de ezek egy hét alatt megszűnnek.Két kis szemölcsszerű bubocskát is érzek, amik ugyanott vannak, nem nőnek nem szaporodnak, csak időnként viszketést okoznak.Rettenetesen szégyellem, és eddig nem mentem vele orvoshoz.Okozhat -e ez komoly betegséget illetve fürdőzéssel fertőzhet-e? Lehet ezt a problémát hatékonyan kezelni?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza Viszketés témában

Hüvelygyulladás okozza a tünetet, melynek számos oka lehet. Mintavétel alapján célzott kezelést javaslok. A fürdőzést nem javaslom.

Kérdés: 2014. november 26., 14:17; Megválaszolva: 2014. december 08., 22:00
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Idegentest a szervezetben
Rózsa hámlás
Kiütések a végtagjaimon
Vissza-visszatérő kiütés
Grover-kór