Vérhólyagok

Tisztelt dr.-no/úr! Néhany napja apró vérhólyagokat fedeztem fel a herezacskómon.Rákerestem az interneten és elégge ketségbe estem a hasonló kepek láttán. Korabban nem volt ilyen problemám, de agyérszukuletem is van, nem tudom lehet e osszefuggés. Arra lennek kívancsi hogy mennyire szaporodhat el és mit jelezhet ez számomra. Illetve hogy gyógyszer szedésével megszuntetheto e, roppant kínosan érzem magam emiatt. Mellékelem a fotót ami nemrég keszult de azóta lettek újabbak is.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza vérhólyag témában

Az Aspirin okozhat ilyen mellékhatást. Ezek az értágulatok ártalmatlanok, nem kell félni tőle, teendőt nem igényel.

Kérdés: 2014. október 28., 20:17; Megválaszolva: 2014. november 13., 18:49
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Érszükűlet-trombózis-vérhólyag
Jó napot! Arra vonatkozóan szeretném kérni tanácsukat, hogy a Lioton Gél-lel kenhetem-e a talpamra keletkezett jókora vérhólyagot, illetve javasolt-e...
Péniszen keletkezett vérbúb
tegnap a barátommal egy vad szex után (erősen ittas állapotban) egy búb jelent meg a péniszén. kb olyan méretű mint a hüvelyk ujjam perce. kékes...
Pattanás, vérhólyag a talpamon
Csak a job talpamon, több hónapja makacs pattanás és vérhólyag jellegü valami van, Nem fáj és nem okoz problémát/godolom, mert a talp...
Válasz: Vérhólyag
Jónapot! Sajnos születésem óta mozgássérült vagyok, és pont az ortopéd szandál csinálta a vérhólyagot, és és lehet hogy geny hólyagot a...
Melanóma eltávolítás után milyen...