Orbánc fertőzés

Kórházban voltam és az orvosok szerint mindkét lábamon és részben a karon is orbánc alakult ki. A kórházban felszedett fertőzés okozhat-e egyszerre mindkét lábon, sőt a karon is, az egyik napról a másikra orbáncot? Lehetséges-e, hogy mindez csak az alkalmazott gyógyszer Olaznapin Teva mellékhatásának tudható be?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza a orbánc témában

Inkább gyógyszer okozta a panaszt, orbánc nem szokott egyszerre 3 végtagot érinteni.

Kérdés: 2014. augusztus 14., 10:28; Megválaszolva: 2014. augusztus 29., 18:24
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Kézi elváltozás számítógép...
Bőr alatti kiütés
Anyajegyelváltozás
Összehúzódik a pèniszemen a bőr
Mi okozhatja ezt?