Lábgomba?

Tisztelt Doktor Úr/Doktornő! 2014. április közepe óta szenvedek lábgombától. Már túl vagyok egy kb. 5-6 hetes exoderil-kezelésen, egy 2 hetes terbisil-kezelésen, mától pedig canesten plus spray-t fogok használni minde este. Annyira nem csúnya a fertőzés, de nem akar elmúlni. Viszketés annyira nem jellemző, csak zuhanyzásnál és lábmosásnál tapasztalok. Nem hólyagos, nem váladékozik, csak kicsit piros a bőr a lábujjaim között és helyenként picit hámlik. Egy ismerősöm említette a travocort nevű krémet, ez mennyire lehet hatásos? Fokhagyma tabletta szedése esetleg érhet valamit? Mit javasol doktor úr/doktornő, milyen egyéb kezelés lehetséges, hogy végre végleg megszabaduljak ettől? Vagy elképzelhető, hogy ez már nem lábgomba, hanem valami más? Válaszait előre is köszönöm!

Dr. Bodnár Edina válasza lábgomba témában

A Travocort kenőcs nemcsak a gombát, hanem a gyulladást is megszűnteti.

Kérdés: 2014. június 20., 09:38; Megválaszolva: 2014. július 03., 19:39
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Labgoma vagy fertozes?
Tisztelt doktor Ur /Holgy! Arra szeretnek kerdest tallalni, hogy a paromnak labgombaja van -e vagy valami mas problema van a hatterben. A talpan kor alaku...
Lábgomba utáni állapot
Tisztelt Doktornő! Kb.két hete lábgombás fertőzésem volt.Ezt Terbisil 1%-os krémmel kezeltem, pár nap múlva javulást tapasztaltam, egy hétre...
Makacs lábgomba
Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Jobb lábamon, a nagy lábujj tövében van egy 5-6 cm2-nyi terület, ahonnan nem tudom kiírtani a lábgombát, amelynek...
Lábgomba
Pedikürös vagyok és azt szeretném megkérdezni hogy ho találok egy olyan könynet amibe képek vannak az ehez tartozo témához.Hülyeséget nem akarok a...
Lábgomba?
Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Visszatérő problémám a lábujjaimnál, hogy minden előzmény nélkül napközben erős viszketést érzek a 3-4...