Bőrgombásodás

Tisztelt Doktor! Az lenne a problemam, hogy visszatero borgombasodastol szenvedek. Elofordulasi testreszeim, hat, nyak, cicik alatti kornyek, kezem szara belul hajlatok. Canestennel kezelem, par nap utan eltunnek majd par het, par honap utan vissza. Olyan is volt, hogy fel evre megszunt aztan visszajott. Mit gondol hova kene fordulnom v miert ez a vissza visszatero problema.Sajnos elegge hirtelen lobbanekony termeszetu vagyok, azt vettem eszre mikor stresszesebb idoszakom van akkor jobban eszlelheto a borgombasodas, On szerint osszefuggesben lehet? Nagyon szomoru vagyok mert folyton visszajonnek a pottyeim, hol ilyen hamlasos kor formaban, hol sotetebb szin es egymason v egymas mellett nagyobb feluletet erint a dolog, a hatamon a leglatvanyosabb es csunyabb.Tisztelettel kerem segitsen Nekem Tiszteletettel koszonom!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza a bőrgomba témában

Nem biztos hogy gombás fertőzés okozza a panaszt, lehet hogy allergia. Ha gomba idézi elő, akkor lehet hogy valamitől (kutya, macska) visszakapja. Forduljon személyesen bőrgyógyászhoz.

Kérdés: 2014. június 10., 19:40; Megválaszolva: 2014. június 15., 18:48
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Kézi elváltozás számítógép...
Bőr alatti kiütés
Anyajegyelváltozás
Összehúzódik a pèniszemen a bőr
Mi okozhatja ezt?