sűrűn kiújuló herpes

Tisztelt WEBBeteg! Legalább 20 éve van már herpesem, a fenekem fölötti területen szokott előjönni. Sajnos, 2009 óta nagyon sűrűn, havonta legalább két alkalommal is.Nem tudom mi történhetett, már voltam mindenféle vizsgálaton, fogorvosnál, nőgyógyásznál stb. Immunológiai vizsgálatot is csináltak, állítólag nem gyenge az immunrendszerem, csak össze van zavarodva. Tehát, az ok, amiért ilyen sűrűn kiújjul, ismeretlen. Minden alkalommal, amint érzem a bizsergést, el kezdem szedni a Herpesin 400-as gyógyszert, mert ha nem tenném, akkor egyszerre 3-4 db herpes is kijönne, és ezen a területen nagyon nehezen gyógyul. Nem szedem be az egész dobozzal, csupán 2-3 napig, amíg megáll a vírus szaporodás. Meg vagyok rémülve, hogy ezen a gyógyszeren kell élnem. Félek, hogy a rendszeres szedése komoly károsodást okoz a szervezetemben. Válaszukat előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza a herpesz témában

Szedjen Lizin C-t, ill. megpróbálhat tartósan naponta 2x400mg Herpesint szedni. Kerülje a napsütést/szoláriumot, a kimerítő munkát és a stresszt.

Kérdés: 2014. május 30., 09:47; Megválaszolva: 2014. június 03., 20:58
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Kézi elváltozás számítógép...
Bőr alatti kiütés
Anyajegyelváltozás
Összehúzódik a pèniszemen a bőr
Mi okozhatja ezt?